FRESH! OVERPELT

FRESH! OVERPELT Fresh! Overpelt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fresh! Overpelt. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 23:35 Pasta was lekker en netjes op tijd en warm geleverd
18 apr 2022 om 20:29 Bestelling was simpel: - kleine pizza - wrap - pasta Toch duurde dit 2 uur om geleverd te krijgen en hiervoor moest ik nog bellen om te vragen hoe het zat Pasta had geen smaak en er zat bijna niets van groenten/vlees in de saus Pizza smaakloos
6 mrt 2022 om 20:50 Heel goede pizza, helaas koud door problemen met levering. 25 a 35min geschatte tijd in bestelproces werden er 59 na afronding, en uiteindelijk bijna 90' + dan nog onze drank vergeten. Wel netjes opgelost door 2 drankjes gratis te brengen 5min later.
1 mrt 2022 om 8:59 Heel lekker gegeten en vriendelijke bezorging, binnen de aangegeven tijd
21 feb 2022 om 8:31 Heel lekker, niet te gekruid zodat je alle smaken goed proeft. Ben zeer tevreden
19 feb 2022 om 19:58 Eten was lekker, maar koud
1 feb 2022 om 22:13 Heerlijke pizza gegeten, met veel verse groenten erop. Hier bestel ik zeker nog eens
14 jan 2022 om 23:52 De pasta was erg lekker, ook goed op tijd
8 jan 2022 om 19:52 Bezorging duurde langer dan aangegeven en de bakjes waar de pasta in zat waren kapot ingedeukt op elkaar en de saus zat overal .
26 dec 2021 om 0:55 Heerlijk gegeten zoals altijd. Alles is fresh net als de pasta brood en pizza heerlijk eten voor een goeie prijs!
28 nov 2021 om 21:38 Bezorgtijd 2 uur en 10 minuten ! Bizar! Als je dan zelf na 1:45 belt, zeiden ze dat het max 15 minuten duurt. Het eten was lauw.
24 nov 2021 om 12:07 Gewoon goed lang geleden dat ik nog zo lekkere pizza heb gehad