FRESH! OVERPELT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 324 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fresh! Overpelt. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 22:37 Altijd perfect in orde ..
6 dec 2022 om 21:20 Perfect! Doen ze altijd goed, vers, lekker en snel!
4 dec 2022 om 20:26 Het eten zelf was lekker op zich, maar de bestelling was verkeerd geleverd. Ipv pastasalade kip kreeg ik pastasalade kip pesto. De pasta mincy garlic had ook een vreemde smaak. Normaal altijd tevreden maar deze keer voel het zwaar tegen.
6 nov 2022 om 20:52 Snelle bezorging op een zondagavond! Eten was lekker!
1 nov 2022 om 20:12 Eten was lekker, maar te duur voor hetgeen je krijgt.. aardappeltjes pittig hebben we gewoon wat diepvriesfriet gekregen in de plaats. Chicken nuggets waren op en hebben we in de plaats bitterballen gekregen welke 1,5€ goedkoper zijn…
3 okt 2022 om 19:32 Weinig eten en geen brood bij de salade.
4 sep 2022 om 20:09 Vorige keer zo content, deze keer allesbehalve. Het eten was niet meer warm, pizzadeeg was slap, scampi bij de pasta waren ver te zoeken, extra feta op de pizza moest ik zoeken met een vergrootglas (maar je betaalt er wel extra voor) niet voor herhal
23 aug 2022 om 22:42 Snelle en vriendelijke bezorging, en lekkere pizza’s.
22 aug 2022 om 10:16 Superlekker alweer en zeer vriendelijke bezorger. Stipt op tijd.
20 aug 2022 om 20:12 Snelle bezorging en heerlijk eten!
14 aug 2022 om 19:24 Het eten was echt vies had een wrap Mexicaans.. er zat amper vlees in, de saus liep uit de wrap.. nooit meer bestellen hier bah
22 jul 2022 om 22:00 Zeer lekkere spaghetti. Doe zo voort mensen.